Aanleg van poolhouse, terras en tuin

Interesse in de plaatsing van een poolhouse of de aanleg van terras of tuin?

Contacteer nu onze specialisten voor meer informatie!

Bij CN Pools werken we samen met experts met oog voor detail én kennis van zaken voor de aanleg van uw tuin of terras of de bouw van uw poolhouse.

Naast het bouwen van zwembaden kan u bij het team van CN Pools ook terecht voor de aanleg van uw poolhouse, terras of tuin en dit in geheel België. Onze tuinontwerper staat klaar om het nuttige aan het aangename te koppelen en uw nieuwe of gerenoveerde zwembad te voorzien van een functioneel poolhouse, een prachtig terras of een rustgevende tuin.

Uw technische ruimte kan zo bijvoorbeeld dienst doen als een handige kleedruimte waar u een toilet of sauna in kan voorzien. Ook een mooi terras mag niet ontbreken om naast het water te genieten van een cocktail of om ’s avonds met vrienden of familie te barbecueën naast het zwembad.

Exclusieve afwerking

Bij CN Pools werken we enkel met experten met oog voor detail én kennis van zaken voor de aanleg van uw tuin of terras of de bouw van uw poolhouse. Het is namelijk bijzonder belangrijk dat naast het esthetische aspect ook de nodige aandacht wordt besteed aan de technische eigenschappen van de gebruikte materialen. Terrasbekleding en rand- en boordstenen moeten bijvoorbeeld aangenaam aanvoelen wanneer u blootvoets langs het zwembad loopt, maar ook de weersbestendigheid en kleurvastheid moeten steeds gegarandeerd blijven. Zo zorgen we ervoor dat het plaatje volledig klopt.

Wilt u uw terras of tuinpad een exclusieve uitstraling geven? Dan kan u kiezen voor afwerking met natuursteen, keramische tegels of hout.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een gratis plaatsbezoek voor de aanleg van uw poolhouse, terras, zwembad of gehele tuin en laat u verrassen door onze creativiteit, uitzonderlijke service en straffe prijzen!

We bekijken samen de mogelijkheden

Vooraleer we aan de slag gaan, luisteren we steeds naar uw wensen. Rekening houdend met de beschikbare plaats, de gewenste look – kiest u voor een landelijk poolhouse of toch liever modern? – alsook uw budget, stellen we de verschillende mogelijkheden voor. Hierna gaan we aan de slag om uw poolhouse te plaatsen of uw terras of tuin aan te leggen. Het vakwerk van CN Pools staat garant voor een mooi én duurzaam resultaat waar u jaren plezier aan zal beleven.

Gaat u voor één element of toch voor het totaalpakket en wilt u een zwembad laten plaatsen, een poolhouse of terras voorzien en onze tuinarchitect het volledige tuinontwerp laten uittekenen? Dan is CN Pools dé partner om alle werken te coördineren en op te volgen.