Zwembadonderhoud

Kan uw zwembad een onderhoudsbeurt gebruiken? Of heeft u interesse in een onderhoudscontract voor uw zwembad?

Contacteer ons team van zwembadspecialisten voor een offerte of meer informatie!

Om jarenlang optimaal te kunnen genieten van uw zwembad,
is het onderhoud van uw binnen- of buitenzwembad belangrijk.

Bij CN Pools begrijpen we dat u vooral wilt genieten van uw zwembad.Wij nemen het onderhoud dan ook graag van u over via onderhoud op afspraak of een servicecontract op maat.

Een regelmatige poetsbeurt van het zwembad is bijzonder belangrijk om het zwemwater helder en proper te houden. Misschien beschikt u al over een zwembadrobot, een filterinstallatie of  een aangepaste waterbehandeling? Dan wordt het meeste werk gelukkig al automatisch voor u uitgevoerd.

Toch mag ook een geregeld onderhoud van uw zwembad en de bijhorende technische installaties zeker niet ontbreken om het zwemwater niet enkel helder, maar ook gezond te houden. Zo’n technische controle draagt bovendien ook bij tot de bedrijfszekerheid van uw installaties waardoor we een optimale levensduur van uw zwembad kunnen verzekeren.

Bij het aanleggen van een nieuw zwembad of de renovatie van een zwembad, nemen onze zwembadexperten steeds de nodige tijd om u de werking en functionaliteiten van het zwembad uit te leggen. Hiernaast geven ze ook steeds praktische tips mee om uw zwembad optimaal te onderhouden.

Noodgeval?

De specialisten van CN Pools te Heusden-Zolder zijn 24/7 beschikbaar voor dringende herstellingen en onderhoud van zwembaden.

Geniet zorgeloos en kies voor een servicecontract

Bij CN Pools begrijpen we dat u vooral wilt genieten van uw zwembad. Wij nemen het onderhoud dan ook graag van u over en bieden u daarom de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten.

We controleren voor klanten met een servicecontract niet alleen de technische installaties bij het onderhoud van het zwembad maar we reinigen ook de moeilijk bereikbare plekjes, kuisen de leidingen uit en merken nodige herstellingen meteen op.

U bent met een servicecontract bovendien ook zeker van een vaste prijs, een scherp tarief en vooral een excellente service!

Vertrekt u op vakantie? Dan kunnen we met een servicecontract ook remote bewaking voor uw zwembad voorzien. Zo kunnen we zelfs wanneer u afwezig bent, bij de eerste melding van een defect meteen ingrijpen!

Schakel uw zwembadspecialist in

U kan onze zwembadspecialisten ook op afspraak inschakelen voor een zwembadonderhoud of voor het winter- of zomerklaar maken van uw zwembad.

Tijdens zo’n onderhoud zorgen we voor de nodige vorstbeveiliging voor de winter en sluiten we de gereinigde waterleidingen van uw zwembad weer aan vlak voor de zomer.

We controleren de Chloor en pH-waardes van het zwembadwater en natuurlijk voorzien we ook een grondige poetsbeurt zodat u bij de eerste zonnestralen meteen van een frisse duik kan genieten.