HDPE kunststof zwembaden

Bent u klaar voor een frisse duik in uw HDPE kunststof zwembad?

Vraag dan meteen een voorstel aan bij CN Pools!

Zorgeloos genieten van uw exclusief zwembad?
Dat kan met een HDPE kunststof zwembad.

Als specialist in zwembadaanleg hebben we bij CN Pools een uitgebreide keuze aan HDPE kunststof zwembaden in het assortiment.

Onze HDPE kunststof zwembaden zijn vervaardigd uit polyethyleen.
U kent dit materiaal wellicht als het materiaal waarmee afvoerbuizen voor riolering worden vervaardigd. Het is dus een bijzonder duurzaam materiaal waar u jarenlang van zal kunnen genieten.

De zwembaden, vervaardigd uit kunststof plaatmateriaal van 10 mm dikte, worden door de fabrikant gelast tot een kant en klare kuip.
Deze HDPE kunststof zwembaden kunnen volledig worden gepersonaliseerd van kleur tot vorm. Bijna elke maat is theoretisch mogelijk. Zo kan u van 3 x 5 m tot 4 x 15 m gaan.

Bovendien is de levertermijn van HDPE kunststof zwembaden bij CN pools erg kort en neemt ook de installatie en afwerking slechts weinig tijd in beslag.
Zo kan u zo snel mogelijk genieten van uw zwembad in de tuin.

In het assortiment van CN Pools positioneren HDPE kunststof zwembaden zich tussen monoblok en bouwkundige zwembaden wat betreft het budget en de mogelijkheden. 

  Als professionele zwembadbouwer bieden we bij CN Pools naast HDPE kunststof zwembaden ook monoblok zwembaden en bouwkundige zwembaden aan. Ook zijn we gespecialiseerd in zwembadrenovatie.

  Welke basiskleur verkiest u voor uw HDPE kunststof zwembad?

  U kunt kiezen uit 4 basiskleuren:

  • Wit
  • Licht grijs
  • Antraciet
  • Zwart

  Het polyethyleen is door en door gekleurd, dus eventuele krassen zijn bijna niet waar te nemen.

  Verkiest u een andere kleur?

  Ook dat is mogelijk.
  Tegen een meerprijs zijn meerdere RAL-kleuren beschikbaar.

  Onze HDPE kunststof zwembaden hebben veel voordelen:

  • Het zwembad is een sterk geheel met een onbreekbare structuur waardoor de kans op krimp en scheuren miniem tot onbestaand is aangezien bad- en draagstructuur één geheel vormen.
  • HDPE kunststof zwembaden zijn volledig op maat te produceren in speciale vormen of formaten en dit zonder meerprijs.
  • Zwembaden van HDPE kunststof zijn op zich al geïsoleerd. Bovendien is het mogelijk om bijkomend nog extra isolatie te voorzien.
  • Alle HDPE kunststof zwembaden van CN Pools zijn vervaardigd uit 10mm dik materiaal en zijn UV-bestending en ongevoelig voor osmose.
  • Hiernaast is een HDPE kunststof zwembad zeer goed bestand tegen chemische producten zoals chloor die gebruikt worden bij het onderhoud en de waterbehandeling. Ook een te hoge of te lage pH waarde zal geen invloed hebben op de kwaliteit van het zwembad.
  • Zwembaden vervaardigd uit HDPE zijn bovendien makkelijk te onderhouden en erg milieuvriendelijk. Ook zijn ze makkelijk te recycleren.
  • HDPE is kleurvast. Aangezien het HDPE in de kern gekleurd wordt, is het zwembad niet voorzien van een coating of laklaag die na verloop van tijd zijn kleur verliest. Bij andere zwembaden is het namelijk nodig om de toplaag na verloop van tijd te vernieuwen. HDPE kunststof zwembaden krijgen ook niet te maken met verkleuren door UV straling of chloor.
  • Bij het plaatsen van HDPE kunststof zwembaden is het mogelijk om accessoires zoals trapconstructies of verlichting te voorzien. Ook kan een HDPE kunststof zwembad geleverd worden met automatisch roldeck.