Zwembadafdekking

Heeft u een vraag over zwembadafdekking?

Vraag dan nu meer informatie over de mogelijkheden aan bij onze experts!

Kies je voor een onderhoudsvriendelijk en energiezuinig zwembad? Onze afdekking helpt je hiermee op weg.

U heeft een keuze kunnen maken uit ons assortiment monoblok zwembaden, bouwkundige zwembaden of HDPE kunststof zwembaden?

Dan is het hoog tijd om aan de accessoires voor uw zwembad te denken zoals zwembadverwarming, onderhoudsproducten en een kwalitatieve zwembadafdekking.

In Heusden-Zolder te Limburg staan de experten van CN Pools klaar om u in de showroom in detail te adviseren over de verschillende mogelijkheden en u bij te staan in uw selectie van het ideale zwembadrolluik voor uw zwembad.

We werken enkel met kwalitatieve materialen en bieden u daarom graag een selectie van zwembadafdekkingen van de hoogste kwaliteit.

Heeft u een vraag over zwembadafdekkingen?

Vraag dan nu meer informatie aan!

Onze zwembadafdekkingen hebben veel voordelen:

 

Verhoogde veiligheid

Door het voorzien van een zwembadafdekking verhoogt u de veiligheid voor gasten, kinderen en huisdieren rondom het zwembad. De zwembadafdekkingen voldoen bovendien aan de strenge Franse veiligheidsnorm NF-P90-308.

Beste isolatiewaarden op de markt

De zwembadafdekkingen in het aanbod van CN Pools hebben een van de beste isolatiewaarde op de markt.

Proper en vrij van algen

Een gepaste zwembadafdekking zorgt er ook voor dat het wateroppervlak proper en vrij van algen blijft.

Energiebesparend

Een zwembadrolluik is bovendien een goede energiebesparende investering om warmteverlies van het zwemwater tegen te gaan en zo nog optimaler gebruik te maken van uw zwembadverwarming.

Onderhoudsvriendelijk

De poolcovers zijn onderhoudsvriendelijk dankzij hun speciaal ontworpen anti-algenstructuur. Het anti-algenontwerp van zwembadafdekking verhindert namelijk bijna volledig dat UV-stralen kunnen doordringen in de scharnieren wat de vorming van algen vertraagd.

Bestand tegen extreme weersomstandigheden

De gepatenteerde volle lamellen zijn ontwikkeld om extreme weersomstandigheden zoals hagel, vorst, en temperaturen tussen -20°C en +70°C te weerstaan.

Volledig op maat

De poolcovers kunnen volledig op maat gemaakt worden en zijn hierdoor ook beschikbaar voor zwembaden met zeer uiteenlopende vormen.

Direct kostenbesparend

Bovendien werken de zwembadafdekkingen in het assortiment van CN Pools ook direct kostenbesparend omdat het de verdamping van zwemwater en chemicaliën tegengaat.

Robuust

Aangezien de solar afdekkingen uiterst robuust zijn, is het mogelijk om uw zwembadlamellen aan het begin van het seizoen met een hogedrukreiniger zuiver te maken waardoor u kan besparen op onderhoudsproducten.

Zwembadrolluik voor nieuw of bestaand zwembad

Zwembadafdekkingen kunnen voorzien worden in bestaande en nieuwe zwembaden. Hierbij houdt u best rekening met de volgende elementen:

Manueel of automatisch

Heeft u liever een gebruiksvriendelijke automatische afdekking of een budgetvriendelijk manueel systeem?

Kleur

Welke kleur geniet uw voorkeur? Er is namelijk een ruime keuze aan beschikbare kleuren voor de zwembadlamellen. Hiernaast is ook een heldere en slagvaste polycarbonaat afdekking mogelijk.

Plaatsing

Verkiest u dat uw zwembadrolluiken en –doeken in opbouw, inbouw in nis of als inbouw in het zwembad geplaatst worden?

Het systeem dat u nodig heeft voor de zwembadafdekking van uw keuze is afhankelijk van een aantal elementen zoals de maximale lengte, de aanwezigheid van een onderwaterzitbank, compatibiliteit met solar afdekkingen, … Laat u daarom adviseren door onze zwembadexperts!