Zwembadrenovatie

Is uw zwembad toe aan een opknapbeurt of renovatie?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Onze zwembadbouwers zijn echte vakmannen. Ze zorgen ervoor dat uw bestaande zwembad, in België of in het buitenland, er weer fonkelnieuw uitziet.

Naast de aanleg van een monoblok zwembad, een bouwkundig zwembad of een HDPE kunststof zwembad, kan u ook bij ons terecht voor zwembadrenovatie.

Heeft u een huis gekocht met een verwaarloosd zwembad? Werd uw huidige zwembad niet goed onderhouden? Of is het zwembad in uw tuin gewoonweg verouderd? Dan kan u op CN Pools rekenen!
Onze professionele zwembadbouwers zorgen ervoor dat uw oude zwembad, in België of in het buitenland, er weer fonkelnieuw uitziet.

Heeft u nood aan een dringende herstelling of renovatie van uw zwembad?

Dan kan u 24/7 rekenen op de servicetechniekers van CN Pools. De zwembadspecialisten zijn bereikbaar via het speciaal ingerichte noodnummer. Het team is bijzonder snel ter plaatse om de nodige herstellingen uit te voeren en erger te voorkomen! U kan dus steeds op twee oren slapen.

Professionele zwembadpartner

De meest frequente redenen voor zwembadrenovaties zijn zwembaden die aan hun lot werden overgelaten, zwembaden die slecht onderhouden zijn, oudere zwembaden of zwembaden die constructiefouten van doe-het-zelf zwembadbouwers hebben ondergaan. Om de nodige herstellingen aan het zwembad efficiënt uit te voeren, schakelt u best een professionele partner in.

Vooraleer onze experten overgaan tot de herstelling of renovatie van uw binnen- of buitenzwembad komen ze eerst ter plaatse om het zwembad te bekijken. Ook worden uw wensen steeds zorgvuldig besproken en worden de verschillende mogelijkheden op tafel gelegd om tot het gewenste resultaat te komen. Hierna gaan onze vakmannen aan de slag om ervoor te zorgen dat u weer van uw zwembad kan genieten.

Upgrade van uw zwembad nodig?

Naast het uitvoeren van noodzakelijke herstellingen, stelt de zwembadrenovatie van CN Pools u in staat om uw bestaande zwembad te upgraden en te voorzien van de nieuwste snufjes zoals adequate zwembadverwarming, een kwalitatieve zwembadafdekking of een automatisch waterbehandelingssysteem.

Ook kan u bijvoorbeeld de huidige bekleding aanpassen, bestaande verlichting vervangen door energiezuinige en sfeervolle LED-verlichting, of een ingebouwde trap voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos!