Zwembadverwarming

Heeft u een vraag over de verwarming voor uw zwembad?

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte!

Verwarm uw zwembad het hele jaar door voor optimaal zwemgenot.

Bij het aanleggen van uw zwembad mag ook de zwembadverwarming niet ontbreken. Dankzij een aangename temperatuur van het water kan u optimaal genieten van uw zwembad wanneer u maar wilt. CN Pools werkt voor de verwarming van zwembaden met kwalitatieve Full Inverter warmtepompen. Deze warmtepompen zijn efficiënt, makkelijk te gebruiken, stil en ecologisch. Of u kiest voor elektriciteitsverwarming of verwarming op gas.

Hoe werkt een warmtepomp?

Dankzij de zon zit er altijd en overal warmte in de lucht. Met behulp van een warmtepomp kan u deze warmte uit de lucht halen om uw zwembadwater te verwarmen. Een warmtepomp warmt het zwembadwater als volgt op: de omgevingswarmte wordt door een ventilator en warmtebatterij onttrokken en verwarmt op die manier de temperatuurgevoelige vloeistof in de warmtepomp. Deze vloeistof loopt daarna door een warmtewisselaar die de warmte afgeeft aan het water in het zwembad. Hoe warmer het buiten is, hoe sneller uw zwembad opgewarmd zal zijn.

Welk type warmtepomp heb ik nodig?

Welke warmtepomp u nodig heeft, is afhankelijk van een aantal factoren zoals:

  • de ligging van het zwembad
  • de waterinhoud van het zwembad
  • de gewenste temperatuur
  • de tijdsperiode waarbinnen u de gewenste temperatuur wilt bereiken
  • de isolatie die aanwezig is in het zwembad
  • de aanwezige zwembadafdekking: automatisch of manueel?

Wilt u graag meer informatie of  een vrijblijvende offerte voor een warmtepomp?

Contacteer CN Pools vandaag nog!

Kies je voor een warmtepomp? Die heeft heel wat voordelen:

Hoog rendement

Dankzij het hoge rendement van de warmtepomp dient u slechts 25 procent van de totale warmte aan te kopen. De overige 75 procent maakt u zelf gratis aan dankzij de warmtepomp. Dit betekent een rendement tot wel 600 procent!

Milieuvriendelijk

Een warmtepomp is milieuvriendelijk aangezien er gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare energie. Dankzij de actieve zonne-energie die gebruikt wordt, is er slechts een minimale belasting van het milieu en wordt de CO2-uitstoot tot 3x verminderd.

Moderne technologie

De gebruikte technologie in de warmtepomp is uitgebreid getest en betrouwbaar. U loopt dus zeker geen enkel risico door dit in gebruik te nemen.

Elektriciteitsverbruik

Het elektriciteitsverbruik van een warmtepomp komt ongeveer overeen met een aansluiting voor huishoudelijke apparaten. Het nodige vermogen voor de werking van de compressor blijft dus laag.

Zeer stil

Onze warmtepompen zijn zeer stil dankzij het unieke ventilatiesysteem waar het gebruik van maakt. Dankzij de stille modus kan u in alle rust genieten van uw zwembad.

Gebruiksvriendelijk

Onze warmtepompen zijn erg gebruiksvriendelijk dankzij het high-end touchscreen waarmee u de gewenste temperatuur kan instellen en de temperatuur- en verbruiksgeschiedenis kan raadplegen. Bovendien kan u via de applicatie de temperatuur van uw zwembadwater altijd en overal raadplegen én aanpassen.