Monoblok zwembaden

Bent u klaar voor een frisse duik in uw monoblok zwembad?

Vertel ons over uw zwembadplannen en we maken een voorstel op maat.

Uw monoblok zwembad, de snelle en budgetvriendelijke plaatsing van het zwembad van uw dromen.

Bent u op zoek naar een binnen- of buitenzwembad dat snel geplaatst kan worden? Dan is een monoblok zwembad de perfecte keuze. Monoblok zwembaden zijn geprefabriceerde keramische of composieten kuipen. De zwembadvorm wordt op voorhand in een werkplaats vervaardigd en dit in slechts 6 weken tijd. De zwembaden zijn dus snel leverbaar. Nadien wordt het monoblok zwembad in één stuk geplaatst. En naast de levering verloopt ook de plaatsing van het zwembad door CN Pools erg snel. Onze zwembadspecialisten hebben hier slechts 1 week voor nodig.

De monoblok zwembaden van CN Pools hebben veel voordelen:

 • Monoblok zwembaden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en modellen.
  Het assortiment van CN Pools bevat voor ieder wat wils. Zo kan u kiezen voor een zwembad met trappen, onderwaterzitbank of met verlichting.
 • Monoblok zwembadenkunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden.
 • Monoblok zwembaden zijn bijzonder sterk en duurzaam.
  De gewapende structuur geeft het zwembad de noodzakelijke weerstand en garandeert een perfecte isolatie van de zwembadwanden.
 • Dankzij zwembadrolluiken is uw monoblok zwembad volledig veilig en worden ongelukken zo optimaal vermeden.
 • De gladde wanden, afgeronde hoeken en de algenafstotende gelcoating zorgen er voor dat een monoblok zwembad erg onderhoudsvriendelijk en ecologische verantwoord is.
 • Dankzij de honinggraatstructuur van de zwembadafdekking bespaart u makkelijk energie en kosten.
 • U krijgt levenslange garantie op de waterdichtheid van de kuipen en tegen osmose van zwembaden van LPW Pools.

Heeft u een specifieke vorm of afmeting in gedachten?

Dan kiest u beter voor een bouwkundig zwembad dat volledig op maat én naar wens kan worden aangelegd.

Bij CN Pools helpen wij u steeds verder met gepast advies.

Daarom komen wij graag ter plaatste om uw tuin op te meten en u een vrijblijvend voorstel te bezorgen. We brengen steeds een uitgebreid fotoboek mee waarin u de verschillende modellen en de beschikbare kleuren en afwerkingen van de zwembaden kan ontdekken.

Tot 31 keer beter geïsoleerd dan de concurrentie

Bovendien zijn onze zwembaden niet te evenaren wat betreft isolatie. Een onderzoek van de KU Leuven toont aan dat zwembaden met honinggraad tot 6 keer beter isoleren.

Levenslange garantie

CN Pools biedt u bij aankoop van een LPW Pools zwembad levenslange garantie op de waterdichtheid van de zwembadkuip en tegen osmose. Zo bent u er zeker van dat u jaren kan genieten van uw droomzwembad!

Uitgebreid aanbod

Als ervaren zwembadbouwer bieden we verschillende soorten zwembaden aan. Naast monoblok zwembaden plaatsen we ook bouwkundige zwembaden en HDPE kunststof zwembaden. Een bestaand zwembad opknappen? Dan kan u bij ons terecht voor een zwembadrenovatie.