Bouwkundige zwembaden

Bent u klaar voor een frisse duik in uw bouwkundig zwembad?

Vraag dan nu een offerte aan bij onze zwembadadviseurs!

Een zwembad in de tuin zorgt zowel binnen- als buitenshuis voor een aparte sfeer.
Een sfeer waar het vakantiegevoel nooit ver weg is.

Heeft u al in gedachten hoe uw droomzwembad er moet uitzien en wilt u zelf kiezen hoe u uw zwembad wil inrichten?

Dan kiest u voor een bouwkundig zwembad. Een bouwkundig zwembad wordt volledig op maat ontworpen. U bent dus niet gebonden aan de afmetingen, vormen, kleuren of afwerkingen van de fabrikant zoals het geval is wanneer u zou kiezen voor een monoblok zwembad.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een Romeinse trap of een design hoektrap om het zwembad elegant te betreden? U heeft ook de keuze tussen skimmer baden waar het waterniveau zo’n 5 cm onder de boordsteen blijft, een onderloopbad met wateroppervlak net onder de boordsteen of een overloopbad, het toonbeeld van elegantie en een zwembad waarbij het wateroppervlak altijd schoon en proper blijft. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

De bouwkundige zwembaden van CN Pools hebben veel voordelen:

  • Het zwembad wordt volledig op uw maat gemaakt, rekening houdend met uw wensen en uw budget. Zo heeft u de mogelijkheid het zwembad van uw dromen binnen of buiten in uw tuin te laten aanleggen.
  • Ook voor de afwerking en bekleding van uw zwembad heeft u de keuze uit verschillende soorten zoals antislipbekleding, kunststoffolie, gespoten polyester, gepolierde wand en vloer of zelfs tegels.
  • CN Pools zet met grondige kennis van zaken uw bouwkundig zwembad. Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Ook dan staat ons team u als zelfbouwer graag bij.
  • Hiernaast is een bouwkundig zwembad enorm sterk en duurzaam en gaat uw zwembad makkelijk levenslang mee. Zo kan u er ten volle van genieten.
  • Bovendien is een bouwkundig zwembad een echte architectonische meerwaarde en zorgt het voor een waardestijging van uw woning indien u deze in de toekomst zou willen verkopen.

Bij het eerste contact overlopen we samen alle opties en mogelijkheden.

Zodra u uw ideale zwembad heeft samengesteld komen onze specialisten in actie. Voor de plaatsing van onze bouwkundige zwembaden voorzien we bij CN Pools steeds eerst de nodige grondwerken en nadien worden de bodem en wanden van de betonconstructie tot in de puntjes bekleed met de gekozen binnenafwerking.

Thermostones

Voor het plaatsen van uw zwembad gebruiken we bij CN Pools polystyreen blokken oftewel “thermostones” genoemd. Deze bouwstenen hebben bijzondere isolatiewaarden (0.322 W/m²K) en maken een snelle opbouw mogelijk.

Uitgebreide keuze aan afwerking

Wat betreft de bekleding van uw zwembad heeft u de keuze uit verschillende soorten afwerking zoals kunststoffolie, gespoten polyester, gepolierde wand en vloer of zelfs tegels. CN Pools werkt bij het plaatsen van bouwkundige zwembaden steeds met de versterkte zwembadfolie van Renolit Alkorplan Xtreme die uitzonderlijk chloorbestendig is.

Houd er wel rekening mee dat de aanleg van een bouwkundig zwembad meer tijd in beslag neemt dan de aanleg van een monoblok zwembad. Voor de volledige aanleg en afwerking rekent u best een 30-tal dagen vanaf de start van de werken.

Ondervindt u ooit een probleem met uw zwembad?

Dan staat ons team garant voor een snelle en correcte oplossing. Bovendien kan u ook bij ons terecht voor onderhoudsproducten en onderhoudstoestellen voor uw zwembad.

Uitgebreid aanbod

Als Limburgse zwembadbouwer plaatsen we naast bouwkundige zwembaden ook monoblok zwembaden en HDPE kunststof zwembaden. Dit zowel in België als in het buitenland. Wenst u uw bestaande zwembad te laten opknappen? Ook voor een zwembadrenovatie kan u bij ons terecht.